Beoordelingen van Foe ho Sushiya Nijmegen

Recente recensies van Foe ho Sushiya Nijmegen

5 sterren na 39 reviews

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op tijd. Eten heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel regelmatig, maar gisteren meer dan 2 uur op een bestelling moeten wachten😳

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pisang Goreng was veel te kort gebakken (witgeel ipv goudbruin), smaakte nergens naar. Vorige keer ook al. Kou lo kei ook te licht. Alles had te weinig smaak. Het 'pittige' gerecht was niet pittig, hooguit hartig.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food was already expected with a delivery time of 1hour, which is a lot, but then it was also 15 min late. The food was nice but one thing was missing. We had difficulties like this before : the order was for whatever reason deleted and I had to go to the shop to ask what is going on as we had called 3 times and we were only told it will be there in 10 min, but nothing happened!. It really is a shame as the food is really good, but always having to worry when it will be delivered (or at all) and what is missing is just not great customer service.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, maar de bezorging duurde twee uur, een uur langer dan verwacht. Het was zondag en slecht weer, dus ik begrijp dat het dan langer duurt, maar voorspel dan ook een langere tijd, of stuur me een bericht wanneer je weet dat het langer gaat duren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben al jaren lang klant. Helaas dacht ik dat hij gestopt was met bezorgen van Chinese maaltijden en alleen nog maar sushi maakte. Heb toch maar een keer sushi besteld. Is goed bevallen, maar kreeg bij de bestelling ook de menulijst met daarop de Chinese gerechten. Gisteren gelijk besteld. Kwaliteit goed en vertrouwd. Dat word weer vaker Chinees eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een minpunt is dat je bij jullie geen vaste account aan kan maken, je moet iedere keer de gegevens invoeren. Maar al met al de bezorging en het eten is OKE

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tweede bestelling was beduidend slechter dan de eerste. De mini loempia's waren niet knapperig en taai. In de wan tan soep zat geen groente. Er dreven veel stukken deeg in. De bami met garnalen was niet smakelijk. Er zaten 'n paar kleine garnalen in. De rest was onbestemd. Eens denken wat ik de volgende keer ga doen.

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! a

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mini loempiaatjes, wantan soep en foe yong hai met mihoen bestelt. De eerste keer. Kwam wat later vanwege drukte. Ze hebben keurig gebeld. Het eten was bijzonder goed. Eindelijk weer een goede chinees erbij. Hopelijk dat hij blijft en die kwaliteit handhaaft.

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi en sake salade waren erg lekker. Voor herhaling vatbaar. Erg handig dat ik in hatert nu sushi kan halen. Werk in de buurt en nu hoef ik niet meer over het centrum na huis te rijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord top! Eens eerder ergens anders sushi besteld maar dat kon niet tippen aan zelf eten in een sushi restaurant. Hier is de kwaliteit echt super! Kleine tip: de softshell zalm mag iets kleiner, best een grote hap om in 1 keer op te eten

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, heerlijk verse sushi, prijs en kwaliteit in goede verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Mooi en netjes verpakt! Het eten net zo uitstekend als de service die ik ontvangen heb. Bij FoeHo is het letterlijk klant is koning😂

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer bestelt goede kwaliteit en snelle bezorging we gaan snel weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind de kwaliteit echt heel erg slecht . Hebben ze een andere ook? Dit was gewoon niet te eten. Heel erg jammer was beter gewend van jullie. Volgende keer beter. Anders overweeg ik ergens anders te gaan bestellen .

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent !!! Excellent in all aspects !!!!!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en Lekker, wat wil je nog meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service !

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, bezorging was slecht. Wel op tijd, echter de saus lekte door het papier heen. De gerechten lagen aan 1 kant van de bakjes. Het zaakje heeft dus scheef gestaan, achter op de fiets. Bovendien ontbrak de portie kroepoek die ik had besteld om aan het minimum bezorgbedrag te komen.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakje van de babi pangang was open waardoor veel saus eruit was gelopen

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk eten en snel bezorg.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Positief!

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekkere sushi. Er was iets verkeerd gegaan met de bestelling maar dat is netjes opgelost. Zeker een aan rader, ga hier vaker bestellen

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelofelijk veel bami, je kon er een heel gezin in afrika mee voeden maar ik heb het weggekankerd want t was teveel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een aantal wok gerechten besteld. Waren goed warm! Het smaakte goed. Sauzen waren helaas niet heel sterk. Waardoor de gerechten een beetje flauw waren. In verhouden veel bami/nasi tegenover groentes.