Beoordelingen van Foe ho Sushiya Nijmegen

Recente recensies van Foe ho Sushiya Nijmegen

5 sterren na 16 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind de kwaliteit echt heel erg slecht . Hebben ze een andere ook? Dit was gewoon niet te eten. Heel erg jammer was beter gewend van jullie. Volgende keer beter. Anders overweeg ik ergens anders te gaan bestellen .

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent !!! Excellent in all aspects !!!!!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en Lekker, wat wil je nog meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service !

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, bezorging was slecht. Wel op tijd, echter de saus lekte door het papier heen. De gerechten lagen aan 1 kant van de bakjes. Het zaakje heeft dus scheef gestaan, achter op de fiets. Bovendien ontbrak de portie kroepoek die ik had besteld om aan het minimum bezorgbedrag te komen.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakje van de babi pangang was open waardoor veel saus eruit was gelopen

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk eten en snel bezorg.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Positief!

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekkere sushi. Er was iets verkeerd gegaan met de bestelling maar dat is netjes opgelost. Zeker een aan rader, ga hier vaker bestellen

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelofelijk veel bami, je kon er een heel gezin in afrika mee voeden maar ik heb het weggekankerd want t was teveel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een aantal wok gerechten besteld. Waren goed warm! Het smaakte goed. Sauzen waren helaas niet heel sterk. Waardoor de gerechten een beetje flauw waren. In verhouden veel bami/nasi tegenover groentes.