Beoordelingen van Foe ho Sushiya Nijmegen

Recente recensies van Foe ho Sushiya Nijmegen

5 sterren na 95 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, heerlijke sushi.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, goedkoop en snel!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

keurig op tijd, sushi zo vers dat hij deels nog warm was, heerlijke smaak. Vooral de uramaki met crispy garnaal was bijzonder lekker.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushi. Vers en dat wat warm moet zijn goed warm. Altijd netjes op alle punten incl enthousiaste bezorger.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker die sushi

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden! Vroeg op de zaterdag avond besteld en binnen een half uur ontvangen. Warme gerechten waren warm, koude gerechten waren koud, voldoende sojasaus en prima kwaliteit.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi, vriendelijke medewerkers

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi en het werd vlug geleverd. De volgende keer bestel ik weer hier.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heel lekker. Bericht gekregen dat het eten onderweg is wat 10 min voor de verwachtte tijd was (Ik vond het al snel), dan verwacht je ze binnen 10 a 15 min en niet 40+ minuten. Buiten dat om heerlijk gegeten.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg goed verder niks aan toe tevoegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eeg lekker sushi!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies 3 uur zitten wachten op ons eten, echt belachelijk lang. 7u besteld, 10 uur konden we eindelijk eten. Geen bericht gekregen oid dat het druk was, toen we belden werd er gezegd het is er met 30 min, dat werd 70 minuten later...... geen stijl op die manier, service en bezorging laat te wensen over, echt zo zonde! Want de sushi daarintegen was super goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was heerlijk en prima op tijd bezorgd!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijke mensen en eten komt altijd op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond klaar bij het afhalen. Heerlijke sushi, goede kwaliteit en kwam met alle benodigdheden in een handig bakje. Ga zeker nogmaals bestellen!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd was prima 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was een kwartier later dan de afgesproken tijd, het was druk. Maar de moeite waard, alles smaakte heerlijk!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen was iets later. Maar dat mag de pret niet drukken. Het eten was heerlijk! Zal hier zeker vaker bestellen.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vers, veel keus. Super

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt top sushi

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, warme gerechten ook goed warm en echt heerlijk. Top

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Prima op tijd

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, goede service qua bezorgen. Helemaal top!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was echt aangenaam verrast door de hoeveelheid en de kwaliteit van het eten. En dat voor een prima prijs. Ga zeker vaker bestellen hier.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi bij foeho is de allerlekkerste! Goed gerold en proeft heerlijk vers. Bezorging super op tijd (voor een zaterdag)

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al binnen 20 minuten! Heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi. Goede en snelle levering. Hier bestel ik vaker!!

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker sushi. Zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en keurig op tijd

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Super verse sushi. Heerlijk van smaak. Beter dan aantal grote aanbieders

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd mega lekker en de bezorging is top...

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker sushi en goede wok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd in 45 min. dus ruim binnen de tijd. Eten is lekker en was nog goed warm Zeker voor herhaling vatbaar.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jaren trouwe klant geweest. Vorige bestelling was ook al niet helemaal naar wens. Dacht probeer het nog een keer. Heb nog nooit van zulke vet doorweekte en soppige loempia's gehad. En dan een bak “nasi” witte rijst met wortel.... helaas zijn ze deze klant kwijt. Erg jammer.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snacks waren nog warm bij aankomst, sushi was prima. Snelle bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijk vers eten, zeer goede kwaliteit, ruime porties, erg lekker. Prima service en bezorging. Echt een aanrader!

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk, verse ingrediënten, de crunchy garnaal was zelfs nog een beetje warm! Ik ben fan!

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

:)

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling prima op tijd klaar, maar de spicy tonijn sushi was wel ergggg spicy dus die heb ik maar nie opgegeten.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi. Snel bezorg

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op tijd. Eten heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel regelmatig, maar gisteren meer dan 2 uur op een bestelling moeten wachten😳

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pisang Goreng was veel te kort gebakken (witgeel ipv goudbruin), smaakte nergens naar. Vorige keer ook al. Kou lo kei ook te licht. Alles had te weinig smaak. Het 'pittige' gerecht was niet pittig, hooguit hartig.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food was already expected with a delivery time of 1hour, which is a lot, but then it was also 15 min late. The food was nice but one thing was missing. We had difficulties like this before : the order was for whatever reason deleted and I had to go to the shop to ask what is going on as we had called 3 times and we were only told it will be there in 10 min, but nothing happened!. It really is a shame as the food is really good, but always having to worry when it will be delivered (or at all) and what is missing is just not great customer service.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, maar de bezorging duurde twee uur, een uur langer dan verwacht. Het was zondag en slecht weer, dus ik begrijp dat het dan langer duurt, maar voorspel dan ook een langere tijd, of stuur me een bericht wanneer je weet dat het langer gaat duren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben al jaren lang klant. Helaas dacht ik dat hij gestopt was met bezorgen van Chinese maaltijden en alleen nog maar sushi maakte. Heb toch maar een keer sushi besteld. Is goed bevallen, maar kreeg bij de bestelling ook de menulijst met daarop de Chinese gerechten. Gisteren gelijk besteld. Kwaliteit goed en vertrouwd. Dat word weer vaker Chinees eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een minpunt is dat je bij jullie geen vaste account aan kan maken, je moet iedere keer de gegevens invoeren. Maar al met al de bezorging en het eten is OKE

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tweede bestelling was beduidend slechter dan de eerste. De mini loempia's waren niet knapperig en taai. In de wan tan soep zat geen groente. Er dreven veel stukken deeg in. De bami met garnalen was niet smakelijk. Er zaten 'n paar kleine garnalen in. De rest was onbestemd. Eens denken wat ik de volgende keer ga doen.

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! a

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mini loempiaatjes, wantan soep en foe yong hai met mihoen bestelt. De eerste keer. Kwam wat later vanwege drukte. Ze hebben keurig gebeld. Het eten was bijzonder goed. Eindelijk weer een goede chinees erbij. Hopelijk dat hij blijft en die kwaliteit handhaaft.

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi en sake salade waren erg lekker. Voor herhaling vatbaar. Erg handig dat ik in hatert nu sushi kan halen. Werk in de buurt en nu hoef ik niet meer over het centrum na huis te rijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord top! Eens eerder ergens anders sushi besteld maar dat kon niet tippen aan zelf eten in een sushi restaurant. Hier is de kwaliteit echt super! Kleine tip: de softshell zalm mag iets kleiner, best een grote hap om in 1 keer op te eten

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, heerlijk verse sushi, prijs en kwaliteit in goede verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Mooi en netjes verpakt! Het eten net zo uitstekend als de service die ik ontvangen heb. Bij FoeHo is het letterlijk klant is koning😂

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer bestelt goede kwaliteit en snelle bezorging we gaan snel weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind de kwaliteit echt heel erg slecht . Hebben ze een andere ook? Dit was gewoon niet te eten. Heel erg jammer was beter gewend van jullie. Volgende keer beter. Anders overweeg ik ergens anders te gaan bestellen .

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent !!! Excellent in all aspects !!!!!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en Lekker, wat wil je nog meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service !

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, bezorging was slecht. Wel op tijd, echter de saus lekte door het papier heen. De gerechten lagen aan 1 kant van de bakjes. Het zaakje heeft dus scheef gestaan, achter op de fiets. Bovendien ontbrak de portie kroepoek die ik had besteld om aan het minimum bezorgbedrag te komen.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakje van de babi pangang was open waardoor veel saus eruit was gelopen

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk eten en snel bezorg.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Positief!

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekkere sushi. Er was iets verkeerd gegaan met de bestelling maar dat is netjes opgelost. Zeker een aan rader, ga hier vaker bestellen

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelofelijk veel bami, je kon er een heel gezin in afrika mee voeden maar ik heb het weggekankerd want t was teveel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een aantal wok gerechten besteld. Waren goed warm! Het smaakte goed. Sauzen waren helaas niet heel sterk. Waardoor de gerechten een beetje flauw waren. In verhouden veel bami/nasi tegenover groentes.